Почистване на септични ями

Има ли лоши миризми, идващи от вашите септични ями, канализации или тоалетни? Много време ли е минало от както почистихте септичните си ями? Повече от три-четири години? Вашата тоалетна и канализация не се стичат? Ако сте отговорили с „ДА“ на някой от тези въпроси, е време да се обадите на нашите специалисти по почистване на септични ями.

Почистване на септични ями с оборудвани за целта камиони от професионалисти в тази област. Работим за Вас ДЕНОНОЩНО 24/7- 365 дни в година. Заявете сега почистване на септична яма  на тел: 0898 310 040!

Ние сме специализирани в услугите за управление на течни отпадъци; Ние ще изпразним септичния резервоар и ще изчистим всякакъв вид утайка, за да може Вашата канализация да  работи с максимална ефективност. 

Разполагаме с два камиона за почистване на всякакъв вид септични ями и шахти на територията на гр. София и София-област.

Нашите екипи са добре обучени и надеждни. За всяка наша услуга Вие получавате гаранция за добре свършена работа и достъпна цена!

Обадете се сега и заявете почистване на септични ями на тел: 0898 310 040 и ние ще се отзовем веднага, когато Ви е удобно! Работим ДЕНОНОЩНО- 24/7-365 дни в годината!

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ СЕГА