Отпушване на тоалетни

отпушване на тоалетниТоалетните се запушват доста често, когато в тях попаднат по едри частици, като ароматизатори, хартии, парцали, хранителни остатъци, дамски превръзки и други. Тези случай са доста неприятни и създават много дискомфорт.

Ако тоалетната Ви се запуши може да разчитате ДЕНОНОЩНО- 24/7 на нашите ВиК специалисти в отпушване на всякакъв вид канали. С едно обаждане на тел: 0898 310 040. Екипите ни са оборудвани с всичко необходимо, за да отпушат веднага запушената Ви тоалетна качествено и на достъпна цена.

Ние предлагаме отпушване на тоалетни, сифони, мивки, канали и др. Отпушваме запушени канали  с вибро пружини, помпи, отпушване  с вода и спец. техника. Без значение къде е запушването ние ще го отпушим с лекота и бързина. Разполагаме с техника за видео – диагностика чрез която много точно се установява къде е проблема. Нашите водопроводчици са на разположение 24/7, за да отстранят Вашия проблем бързо, качествено и с гаранция за добре свършена работа.

 

Нашите специалисти са с дългогодишен опит и за тях няма канали, които не може да бъдат отпушени. Не чакайте запушването да стане по сериозно и да причини по-големи щети на Вашия дом или бизнес обадете ни се веднага!

 

Свържете се с нас на телефон: 0898 310 040 и ние ще бъдем при Вас в рамките на 30 мин. от приемане на заявката Ви!

 

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ СЕГА