Отпушване на сифони

 

Сотпушване на сифони течение на времето сифоните в дома, офиса или магазина Ви започват да се запушват от ежедневната употреба. Когато не можете да се справите със запушения сифон ще Ви трябва експертната ни помощ. Ние сме на Ваше разположение нашите опитни водопроводчици са оборудвани с техника от най-висок клас за справяне с всякакви запушвания.

Обадете ни се на  тел: 0898 310 040 и решете проблема със запушения сифон веднага!

 

Поради честата употреба в сифоните и каналите се натрупват мазнини, сапун, отпадъци и косми, които стават причина за запушване на каналите. Важно е канализационната Ви система да функционира правилно, така не само ще се увеличи „живота“ й, но и ще се предотврати появата на микроби, неприятна миризма и опасност от наводнение при Вас или при съседите Ви.
Ако сте забелязали, че сифоните Ви започват да се оттичат бавно, или изобщо не могат да поемат водния поток, нашите опитни водопроводчици могат да помогнат. Тъй като всички сифони в банята и кухня Ви в крайна сметка водят до канализационната система на Вашия дом или бизнес е много важно да се определи, къде точно е запушването. Ние знаем това и разполагаме с вибро пружини, помпи, отпушване  с вода и спец. техника. Без значение къде е запушването ние ще го отпушим с лекота и бързина. Разполагаме с техника за видео – диагностика, чрез която много точно се установява къде е проблема. Нашите водопроводчици са на разположение ДЕНОНОЩНО-  24/7 !

Свържете се с нас на телефон: 0898 310 040 и ние ще бъдем при Вас в рамките на 30 мин. от приемане на заявката Ви!

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ СЕГА