Отпушване на мивки

Ако Вашата мивка се оттича бавно или изобщо не се оттича, значи е налице запушване, което може да доведе до по сериозни щети, ако не бъдат взети по адекватни мерки веднага. Тогава ние Ви препоръчваме да се обадите на 0898 310 040, за бързо и качествено отстраняване на запушването.

Ние Ви предлагаме отпушване на мивки с вибро пружини и специални помпи. Без значение къде е запушването ние ще го отпушим с лекота и бързина. Разполагаме и с техника за видеодиагностика, чрез която много точно се установява къде е проблема. Нашите водопроводчици са на разположение 24/7 !

Нашите ВиК специалисти Ви съветват да не се опитвате да отпушите запушената Ви мивка сами с препарати или други подръчни средства, защото това води до по сериозни проблеми и може да задълбочите проблема. Винаги използвайте само лицензирани фирми за ВиК услуги, които Ви предлагат бързина, качество и достъпна цена. Ние Ви предлагаме точно това!

 

Най-бързия и ефективния начин  за отпушване на мивка е да ни се обадите и наш екип да Ви посети в рамките на 30 мин. от приемане на заявката Ви!

 

В повечето случаи мивките се запушват от попаднали в тях мазнини, препарати, хранителни отпадъци, косми, ароматизатори и т.н. В резултат на това, освен запушването се получава и неприятна миризма, която се усеща в помещенията и е доста неприятна!  Ние знаем това и с нашата техника и квалифицираните ни ВиК специалисти бързо и лесно ще отпушим всяка мивка и ще извадим това, което е причинило запушването. По желание на клиента можем да направим и видео-диагностика на каналите, за да може точно и ясно да се види ако има проблем в канала, който причинява запушването. Нашите специалисти са с дългогодишен опит и за тях няма невъзможни неща. Ако имате запушен канал не чакайте запушването да стане по сериозно и да причини по-големи щети обадете ни се веднага и  решете проблема си бързо, качествено и на достъпна цена!

 

Свържете се с нас на телефон: 0898 310 040 и ние ще бъдем при Вас в рамките на 30 мин..от приемане на заявката Ви, работим за Вас ДЕНОНОЩНО 24/7!

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ СЕГА