Отпушване на канали с вибро пружини

Отпушване на канали с вибро пружини – ДЕНОНОЩНО 24/7! Тел: 0898 310 040!

Разполагаме с машини за отпушване на канали с вибро пружини с дължина на пружините Ф22 – 60 метра ( използват се за отпушване на канали от Ф75 до Ф180) и Ф16 – 30 метра (използват се за отпушване на канали от Ф40 до Ф75). Имаме всякакви накрайници използващи се за различни запушвания. Също така имаме накрайници за изрязване на прораснали корени в канализационната тръба.

Нашата цел е бързо и дълготрайно отпушване на всеки канал. Високо-квалифицираните ни екипи от професионални ВиК техници ще отпушат Вашите запушени канали и ще Ви консултират относно подходящите интервали за профилактика, почистване и отпушването им.

Ако имате нужда от надежден и професионален водопроводчик тогава ние сме тези, които ще Ви го осигурят. Ние се гордеем с нашето бързо, ефективно, надеждно и професионално обслужване на, което можете да се доверите всеки път. Ето, защо много от нашите нови клиенти идват след, като сме им били препоръчани от други доволни клиенти.

Дали е в дома или в офиса канализацията винаги се запушва в най-неподходящия момент. Нашите денонощни водопроводчици незабавно ще бъдат на прага Ви, за да отпушат канала така, че да не е нужно да променяте плановете си. Ако не се вземат бързи и адекватни мерки дори и и най-малкото запушване на каналите, което смятате за незначителното това може да се превърне в бедствие. Тогава е от съществено значение да се свържете с нас веднага. Нашият екип от експерти ще реши ефективно и бързо проблема с възможно най-малко щети.

Един от най-добрите начини за предотвратяване на големи задръствания и запушвания на канализационните тръби е да се проверяват редовно. В миналото това беше почти невъзможно, но днес с използването на модерна техника и видео оборудване всичко това е прост процес за нашите ВиК специалисти. Чрез редовното почистване на тръбите, каналите и шахтите Ви от опитен водопроводчик можете да намалите разходите си за аварийни ВиК ремонти.

отпушване на канали

Ние Ви предлагаме експертно отпушване на канализации направено от професионален водопроводчик с вибро пружини, помпи, с вода под налягане и специална техника за отпушване. Без значение къде е запушването ние ще го отпушим с лекота и бързина. Разполагаме с техника за видео-диагностика чрез която може да установим точно къде е проблема.

Кои са най-честите причини за запушване на каналите Ви?

Най-честите причинители за запушване на канализационната система са попаднали вътре мокри кърпички, твърди частици, косми, хранителни остатъци, корени на дървета или строителни отпадъци.

Ние можем да Ви бъдем полезни за отпушване на всеки запушен канал във Вашия дом, офис  или търговски обект. Предлагаме Ви качествена работа на разумни цени. Работим за Вас ДЕНОНОЩНО-24/7, за да сме винаги на разположение, когато Ви трябва професионално отпушване на канали!

Ние можем да отпушим канал от ф75 до ф500. Нашите специалисти са опитни и ще отпушат Вашия канал от първия път. Фирмата разполага с компактни бусове, които влизат във всички гаражи оборудвани с професионални машина с налягане до 200 бара благодарение на, които се справи ме с всяко запушване. За да заявите отпушване на канал позвънете на тел: 0877 050 776 и до 30 мин. ще бъдем при вас.

Може да се свържете с нас на тел: 0898 310 040 и наш екип ще е при Вас в рамките на 30 мин. от обаждането Ви!

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ СЕГА