Отводняване на помещения

Ние предлага бързо отводняване на наводнени помещения, гаражи, мазета, къщи, складове и всякакъв вид наводнени сгради с мощни професионални помпи с дебит от 100 м3/час.

Заявете отводняване на помещение на тел: 0898 310 040,  ДЕНОНОЩНО 24/7 и нашите екипи ще са при Вас в рамките на 30 мин. от приемане на заявката Ви!

С нашите помпи се пестят време и средства при вече създалата се обстановка. Бързото отводняване на наводнени помещения е една от нашите дейности, които предлагаме.

Времето е ключов фактор в степента на щетите нанесени на елементите на конструкцията от едно надоднение. Ако водата в помещението остане повече от няколко часа щетите и количеството на материала, които ще трябва да бъдат отстранени, ще бъдат много повече. В случай, че помещението Ви се наводни елементи, като гипскартон по стени и тавани, изолацията по пода и подовите настилки ще се повредят непоправимо и трябва да бъдат премахнати и заменени с нови, за да се намали допълнително увреждане на цялостната структура. Това ще Ви струва много пари, време и усилия.

Тогава абсолютно необходимо е  да се започне процеса на сушене в цялото наводнено помещение възможно най-бързо. Ние предлагаме най-ефективният начин за отводняване  на сгради. С нашите мощни професионални помпи ще дойдем при Вас до 30-40 мин. от приемане на заявката Ви и ще отводним напълно всяко наводнено помещение за кратко време.

 

Работим за Вас ДЕНОНОЩНО 24/7- 365 дни, заявете сега посещение от наш екип на тел: 0898 310 040!

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ СЕГА