Отводняване на мазета

С нашите мощни помпи можем да спестят време и средства при вече създалата се обстановка. Бързото отводняване на наводнени помещения е една от нашите дейности, които предлагаме.

Времето е ключов фактор в степента на щетите нанесени на елементите на мазетата от едно надоднение. Ако водата в мазето остане повече от няколко часа, щетите и количеството на материала, които ще трябва да бъдат отстранени, ще бъдат много повече. В случай, че мазето Ви се наводни, елементи, като гипскартон по стени и тавани, изолация по пода и подовите настилки ще се повредят непоправимо и трябва да бъдат премахнати и заменени с нови, за да се намали допълнително увреждане на цялостната структура. Това ще Ви струва много пари, време и усилия.

Тогава е абсолютно необходимо да се започне процеса на сушене в цялато наводнено помещение възможно най-бързо. Ние предлагаме най-ефективният начин за отводняване  на сгради. С нашите мощни професионални помпи ще дойдем при Вас до 30-40 мин. от приемане на заявката Ви и ще отводним напълно всяко наводнено помещение за кратко време.

 

Работим за Вас ДЕНОНОЩНО 24/7- 365 дни, заявете сега посещение от наш екип на тел: 0898 310 040!

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ СЕГА