Техника за отпушване на канали

Нашите екипи са съставени от хора преминали всякакви курсове и обучения с дългогодишен опит в сферата на ВиК услугите. Те са оборудвани с техника от най-висок клас, за да може да се справят с всеки запушвн кала, шахта, сифон, тоалетна и т.н.

  • Разполагаме с бусове за отпушване на канали, които влизат във всички гаражи оборудвани с модули от най-висок клас с дължина на маркучите по 80 метра, както и с машини със спирали с обща дължина на спиралите над 100 метра, също и други помощни средства за справяне с всякакъв вид запушвания.
  • Бусове оборудвани с машини за отпушване на канали Ф75 до Ф500 с вода под високо налягане, която за кратко време отпушва и почиства запушения кал.
  • Камера за видеодиагностика и установяване на причините за запушване с точност.
  • Също така разполагаме с два камиона 8м3 за изпомпване на септични ями с дължина на всмукателния маркуч 60 метра. и маркучи за отпушване на канали с дължина 200 метра.

Благодарение на тази техника ние се справяме бързо с всеки проблем и затова работим на достъпни цени за всеки клиент.

 

Работим за Вас ДЕНОНОЩНО- 24/7- 365 дни в годината. Обадете ни се на тел: 0898 310 040 и нашите професионални ВиК екипи ще са при Вас до 30 мин. от приемане на заявката Ви!

 

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ СЕГА